Knut Hauge

Knut Hauge

Adm. dir. Prime People HR Solutions/daglig leder Oslo

Som en ekte gründer trives Knut best når han får skape noe og får en virksomhet til å vokse.
Det har han gjort ved først å bygge opp Næringslivsskolen og deretter Raadhuset Rekruttering & Utvelgelse, i tillegg til flere andre selskaper. I Raadhuset var han for øvrig med på å utvikle en programvare for rekruttering som senere ble til selskapet WebCruiter.

Raadhuset skiftet navn til Manpower Professional Executive da selskapet ble kjøpt opp av Manpower-gruppen i 2003. Som administrerende direktør og del av konsernledelsen var han operativt ansvarlig for selskapet og hadde ansvar for all fastrekruttering i Manpower-konsernet.

Denne erfaringen med rekruttering, rådgivning og bedriftsledelse var nyttig da han var med og grunnla Prime People HR Solutions i 2010.

Knut er Diplom Eksportøkonom fra Tyskland, og har blant annet gjennomført et program for endringsledelse ved IMD Business School i Sveits.


«Jeg var med og grunnla Prime People fordi jeg ville skape noe og ha det gøy på jobb. Jeg har vært gründer hele mitt liv, og synes det er veldig interessant å bygge noe og sette forskjellige folk sammen i team som fungerer på tross av individuelle ulikheter.»