NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Lantmännen Unibake Norway er et førsteklasses industribakeri på Langhus sør for Oslo. Det produseres og selges brød-produkter og bakst i verdensklasse med unik kvalitet. Vi markedsfører og selger fryste bakeriprodukter til både Storhusholdning og Dagligvare, under merkevarene Hatting og Lantmännen Unibake. Vi er en totalleverandør med stor kompetanse og kunnskap om Bake Off og Fastfood-produkter. Vi er 130 ansatte som setter kunden i fokus og jobber målrettet mot visjonen om å være den ledende leverandøren av frosne bakeriprodukter.

Lantmännen Unibake er en del av Lantmännen-konsernet som er et landbrukssamvirke og er Nord-Europas ledende på landbruk, maskiner, bioenergi og matvarer. Vi eies av 25.000 Svenske bønder, og har 10000 ansatte. Vi har virksomheter i over 20 land og en omsetning på 40 milliarder SEK. Med korn som basis behandler vi dyrkbar jord som ressurs for økonomisk, bærekraftig landbruk. Noen av våre mest kjente merkevarer er Hatting, Schulstad, AXA, Kungsörnen, GoGreen og Gooh!. Vårt selskap er grunnlagt på kunnskap og verdier bygget gjennom generasjoner. Gjennom forskning, utvikling og drift i hele verdikjeden kan vi ta ansvar sammen - fra jord til bord.

Business Controller Manager

Er du fremoverlent og sulten på utfordringer? Ønsker du å jobbe med kompetente og motiverte kollegaer og sammen med dem ta en reise som vil være utfordrende, utviklende og spennende? Vil du være med på å løfte Controlling opp til et nivå som andre ønsker å strekke seg etter? Til stillingen som Business Controller Manager vil du få nettopp denne utfordringen. Ved målrettet og proaktivt arbeid, skal du gjennom solide analyser, erfaring og faglig støtte sikrer selskapets vekststrategier i årene som kommer. Målet er å ta controlling opp til et nytt nivå i selskapet. Stillingen innehar personalansvar, og rapporterer til Financial Director.
Publisert: 01.06.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 3779631820
 
Arbeidssted: Akershus

Spørsmål til stillingen?

Frode Pettersen, Rådgiver
(+47) 47 88 82 85

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.