NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Malthus og Uniteam har slått seg sammen og er nå Malthus Uniteam AS. Vi er nå en sterk entreprenør innen modulbygg, som leverer prosjekter både for salg og utleie. Vi dekker kundens behov på byggeplass med permanente bygg, dagrigger, overnatting/housing, kantiner, hus på hjul og containere, forskalingskassetter og effektive verktøy. Vi er i ferd med å bygge opp gode team rundt om i landet. Malthus Uniteam er også en internasjonal leverandør med kontorer i Canada, UK, Kina og Polen.

Konsernet er landsdekkende og vi har hovedkontor på Forus i Sandnes. Malthus Uniteam sine 130 ansatte er en del av en sterk bedriftskultur der vi samarbeider, deler kunnskap og erfaring og utretter våre oppgaver som et team til kundens fordel. Selskapet består av profesjonelle, proaktive og blide mennesker som brenner for det vi driver med.

 


Byggeplassleder

Vi søker etter en praktisk og operativ byggeplassleder som kan ta ansvar for prosjektstedene på våre spennende prosjekter i Østlandsregionen. I denne stillingen vil du med en gang få ansvar i et konkret og spennende prosjekt som starter snart! Vår byggemetode og god design gir spennende utfordringer for den rette byggelederen. Hos oss vil du få ansvar og anledning til å kunne utvikle deg videre.
Publisert: 01.04.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 3704384548
 
Arbeidssted: Akershus,Hedmark,Oslo

Spørsmål til stillingen?

Knut Hauge, Rådgiver
(+47) 93 21 19 72

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.