NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Ascom er en global løsningsleverandør av IKT-tjenester til helsesektoren. Vår visjon er å redusere informasjonsbrister for å skape best mulig beslutningsgrunnlag, uavhengig av tid og sted. Vårt hovedfokus er helsesektoren, selv om vi også er en aktiv aktør på andre områder. Fordi vi følger de strenge og høye kravene i helsesektoren, er vi i stand til å bringe enestående arbeidsflytløsninger til kunder i andre bransjer over hele verden. Ascom er et markedsledende, internasjonalt selskap med innovative og fremtidsrettede løsninger. Markedet og selskapet er i vekst og vi utvikler stadig nye innovative løsninger for våre kunder.

 

Clinical Workflow Consultant

Har du klinisk erfaring fra sykehus og interesse for teknologi? Vår Clinical Workflow Consultant vil ha ansvaret for presalgsaktiviteter på sykehusene. Du ser forbedringsmuligheter i prosesser og rutiner ved hjelp av ny teknologi. Du lykkes med å engasjere de rette fagpersonene på sykehuset i dette, arrangerer workshops og får etablert prosjekter. Stillingen rapporterer til Sales Director Nordic.
Publisert: 01.04.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Heltid
Ref. nr: 3715536852
 
Arbeidssted: Akershus,Oslo

Spørsmål til stillingen?

Leif I. Nordhus, Senior rådgiver / Partner
(+47) 959 19 625

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.