NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

ProsessPilotene er et konsulentselskap med kunnskapsrike og lettbente medarbeidere. Medarbeiderne har høy kompetanse både på teknologi og anvendelse av teknologi. ProsessPilotene er dedikert arbeid med etablering, optimalisering og automatisering av arbeidsprosesser relatert til salg, markedsføring og kundebehandling med bruk av Microsoft Dynamics CRM. ProsessPilotene er Norges største fagmiljø innenfor Microsoft Dynamics CRM. Vårt selskap vokser og vi trenger flere kompetente medarbeidere med genuin interesse for CRM-prosesser og CRM-løsninger. ProsessPilotene jobber med noen av Norges mest anerkjente merkevarer og kunder, og bygger omdømme på bakgrunn av kvalitet i alle leveranser. ProsessPilotene holder til i sentrale lokaler i Asker (Asker stasjon), med avdelingskontorer i Hamar og Moss.

CRM utvikler

Vil du jobbe i et av Norges beste faglige CRM-miljø? Vi i ProsessPiloten skal øke vår aktivitet i Østfoldregionen, og ser derfor etter deg som har erfaring med Microsoft CRM, men har du erfaring fra andre CRM systemer eller lignende, så er det også av interesse for oss. Det viktigste er at du er entusiastisk og har erfaring med CRM-system. Hos oss får du muligheten til å være med å forme den digitale arbeidsplassen, og bidra til å ta kundene med inn i en ny verden. Du vet hva som rører seg i markedet og har den tekniske kompetansen og arkitekturforståelsen som skal til for å bygge gode og robuste løsninger. Du kan stå på egne ben, men får også mulighet til å støtte deg på Norges beste fagmiljø innen utvikling av den digitale arbeidsplassen.  

Hos oss får du muligheten til å påvirke og sette dagsorden hos noen av Norges største virksomheter. Du er tilhenger av moderne leveransemetoder og motiveres av å jobbe i prosjekter som raskt gir verdi til kunden.  

Vi er på jakt etter CRM utviklere 

Vi ser etter deg som har:  

 • Universitets- eller høyskoleutdannelse
 • Erfaring som utvikler eller arkitekt basert på Dynamics CRM 
 • Erfaring med Microsoft sin teknologistack (C#, ASP.NET MVC, WebAPI, Azure)  
 • Sterk interesse for smidig utvikling  
 • Erfaring med løsningsdesign, kravhåndtering og estimering   
 • Meget gode norskkunnskaper / Fluent in Norwegian    

Søkere som mangler erfaring med Dynamics CRM, men som har erfaring med systemutvikling eller arfaring med andre CRM systemer, er også av interesse.

Vi oppfordrer også nyutdannede på høyskolenivå innen relevante digitale fag til å søke, ProsessPilotene har gode On bording programmer for nyutdannede.

Vi tilbyr blant annet:  

 • Et "smidig" og trivelig arbeidsmiljø i et faglig sterkt CRM miljø
 • Spennende prosjekter hos våre kunder   
 • En utviklingsplan som setter din personlige og faglige utvikling i fokus       
 • Konkurransedyktige betingelser   
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger (blant annet privat helseforsikring)
 • Utfordrende arbeidsoppgaver sammen med hyggelig kollegar i en hektisk og morsom hverdag
 • Fleksibel arbeidsdag
 • Mulighet for medeierskap, være med på å forme og utvikle selskapet

For mer informasjon, kontakt Prime People HR Solutions v/ Rådgiver Jens-Petter Arntzen tlf 908 27 335 

Publisert: 12.12.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 73774
 
Arbeidssted:

Spørsmål til stillingen?

Jens Petter Arntzen, Rådgiver
+4790827335

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.