NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Ålgårds Auto selger Nissan og Kia i Sør-Rogaland med tilhold på Vibemyr i Sandnes og i Egersund med Dalane Bil. I tillegg til salg av nye og brukte biler har vi et komplett verkstedstilbud, karosseriavdeling, servicestasjon med dekkhotell og salg av tilbehør og reservedeler. Vi tilbyr også bilutleie gjennom søsterselskapet Sixt Ålgårds Bilutleie. Ålgårds Auto er et heleid familieselskap som feirer 50 års jubileum i år. Våre fasiliteter på Vibemyr vil i løpet av 2018 bli bygget om til nye og tidsriktige lokaler i tråd med Nissan sitt europeiske konsept. Vi er totalt 60 dyktige medarbeidere hvorav 50 har arbeidssted på Sandnes og 10 i Egersund. Totalt omsetter vi for 400 millioner i året.

 

Daglig leder

Ålgårds Auto fyller 50 år! Til bursdagen ønsker vi oss en engasjert daglig leder som skal lede oss inn i de neste 50 årene. Du har et tydelig kremmerinstinkt, er en dyktig forhandler og skaper begeistring i dine omgivelser. Du er opptatt av å skape en god atmosfære i teamet og har hatt personalansvar tidligere. Erfaring fra vår bransje eller tilstøtende bransjer vil være en fordel, men er intet krav. Som daglig leder vil du få stor påvirkningskraft i forhold til en spennende fremtid i en bransje i endring. Stillingen rapporterer til styret.
Publisert: 29.01.2018
Deadline: 28.01.2018
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 3669901780
 
Arbeidssted: Rogaland

Spørsmål til stillingen?

Terje Helle, Rådgiver
(+47) 99 27 00 23

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.