NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Peanuts AS er noe så uvanlig som et kulturbyggende IT-selskap med et godt fundament i solid kompetanse. Vi innehar regionens sterkeste kompetansemiljøer innen Utvikling og Infrastruktur. «The Brilliant Way», som er vår kvalitetsnorm, bidrar til praktiske og økonomiske løsninger for våre kunder. Våre verdier er bygget rundt entusiasme, åpenhet, lagspill og integritet. På tross av vår relativt korte historie, jobber vi allerede med flere av regionens mest spennende selskaper, sjekk ut www.peanuts.no/kunder

Forretning- og Prosessrådgivning

Forretnings- og prosessrådgiver

Teknologisk nysgjerrighet, et brennende engasjement, og ansatte som er klare for en utfordring. Vårt mantra er «Passionate about shaking up the status quo».
IT handler først og fremst om mennesker, og Peanuts AS er et kulturbyggende IT-selskap med et godt fundament i solid kompetanse. Vi skal legge til rette for fremtidsrettede og briljante IT-løsninger som skaper begeistring

Peanuts Oslo har markert seg som en av markedets dyktigste konsulenthus innen sitt fagfelt, CRM. Selskapet har på kort tid rukket å bli en av Microsofts viktige CRM-partnere. 
Ved hjelpe av spisskompetanse, lidenskap og litt magi, tar vi ubeskjedent mål av oss å revolusjonere arbeidsplassen til våre kunder.
For å klare det, trenger vi flere flinke folk innen Forretnings- og prosessrådgivning.

Vi ser etter deg som brenner for å finne de beste løsningene for kunden. Du trives i en rolle der du kan kombinere forretningsrådgivning, innsalg,  utvikling (avhengig av din kompetanse) og i perioder kunne fylle prosjektlederrollen.
Har du erfaring med å jobbe med produktivitetsløsninger og IT-relaterte prosjekter, gjerne med erfaring fra Microsoft sine CRM-løsninger. Har du solid forretningsforståelse og kunnskap fra andre CRM-systemer enn Microsoft, er dette også av stor interesse. 

Viktige erfaringer/egenskaper : 
 • Erfaring fra skjæringspunktet mellom forretning og tekniske miljøer
 • Solid erfaring som leder for mellomstore IT-prosjekter
 • Kunnskap og erfaring med bruk av Scrum og Prince 2 er en stor fordel
 • Dyp forståelse og innsikt i CRM som fagfelt
 • Management rådgivning, kunne kommuniserer med alle ledd hos kunden
 • Omsette kundens forretningsstrategi i et CRM perspektiv
 • Strukturert 
 • En av dine viktigste motivasjonsfaktorer må være merverdi for kunden 
Hva kan vi tilby:
Peanuts Oslo er allerede store nok til å ta de største kundene, og små nok til å bry oss litt ekstra.
Du kommer derfor med på et tidspunkt i vår reise, som gir gode muligheter for utvikling av deg som medarbeider.
Vi er alle operative ute i kundeprosjekter, fordi det er kundeopplevelser vi brenner for.
 • Sentral posisjon i en ambisiøs organisasjon i sterk vekst
 • Stor grad av selvstendighet 
 • Kort vei fra ide til beslutning
 • Gode muligheter for fag-. og personalansvar  for den rette
 • Konkurransedyktige betingelser

Har du spørsmål kontakt: Prime People HR Solutions v/ Jens-Petter Arntzen tlf 908 27 335 eller Rolf Erik Smith tlf 901 77 575


 
Publisert: 10.02.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 33696
 
Arbeidssted: Lysaker

Spørsmål til stillingen?

Jens-Petter Arntzen, Hodejeger/Rådgiver
90827335

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.