NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Roxel Tekniske er en teknisk totalentreprenør og servicebedrift innenfor fagene rør, ventilasjon, automasjon og elektro. Selskapet har hovedkontor i Stavanger med avdelingskontor i Tromsø og Oslo. Vi arbeider både med oppdrag på enkeltfag og totaltekniske oppdrag. Våre team er sammensatt av medarbeidere med lang erfaring og stor kompetanse innenfor det enkelte fag og i prosjekter med tverrfaglighet.

Selskapet består i dag av 110 dyktige medarbeidere og våre primære markedsområder er næringsbygg, bolig/leiligheter, rehabilitering og service. Vi skal være en foretrukken leverandør av våre tjenester og setter høye krav til kvalitet og gjennomføringsevne.

Roxel Tekniske er en del av Roxel Gruppen. Se www.roxel.no for mer informasjon om selskapet.

Forretningscontroller

Vi skal styrke organisasjonen med en dyktig forretningscontroller. Som forretningscontroller vil du jobbe med rapportering, analyse og oppfølging av økonomiske resultater. Du vil være en økonomisk og forretningsmessig rådgiver, og jobbe tett med resultatansvarlige i selskapet (avdelingsledere og prosjektledere). Stillingen vil inngå i selskapets ledergruppe, og rapporterer til daglig leder.
Publisert: 01.05.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 3773190251
 
Arbeidssted: Rogaland

Spørsmål til stillingen?

Tron Gjedrem, Rådgiver
(+47) 95 19 40 10

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.