NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Ascom er en global løsningsleverandør av IKT-tjenester til helsesektoren. Vår visjon er å redusere informasjonsbrister for å skape best mulig beslutningsgrunnlag, uavhengig av tid og sted. Vårt hovedfokus er helsesektoren, selv om vi også er en aktiv aktør på andre områder. Fordi vi følger de strenge og høye kravene i helsesektoren, er vi i stand til å bringe enestående arbeidsflytløsninger til kunder i andre bransjer over hele verden. Ascom er et markedsledende, internasjonalt selskap med innovative og fremtidsrettede løsninger. Markedet og selskapet er i vekst og vi utvikler stadig nye innovative løsninger for våre kunder.

 

Key Account Manager – Healthcare

Er du en KAM som utvikler relasjoner på toppledernivå? Key Account Manager vil ha ansvaret for å etablere og videreutvikle relasjoner og forretningsmuligheter hos de største helsekundene i Ascom. Du må kunne bygge gode relasjoner til ledelse og stakeholders, utarbeide strategiske kundeplaner, avdekke forretningsmuligheter og styre salgsprosesser. Stillingen er en del av salgsteamet i Norge og rapporterer til Sales Manager Norway.
Publisert: 04.04.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Heltid
Ref. nr: 3715271372
 
Arbeidssted: Akershus,Oslo

Spørsmål til stillingen?

Leif I. Nordhus, Senior rådgiver / Partner
(+47) 959 19 625

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.