NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3800 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Kommunikasjonsrådgiver

Brenner du for strategi-, leder- og endringskommunikasjon? Telenor Norge er i en rivende utvikling som driver selskapets strategi, produkter og markedsposisjon raskt fremover. Arbeidet med å sørge for at selskapets ansatte drar i én felles retning har aldri vært viktigere. Området «Corporate Affairs» i Telenor Norge har ansvar for selskapets intern- og eksternkommunikasjon, samfunnsansvar, sponsoravtaler, lederkommunikasjon, endringskommunikasjon og myndighetskontakt. Vår ambisjon er å bygge oppunder og forsterke positive assosiasjoner til Telenor i Norge, styrke den interne kulturen og skape gode relasjoner til våre interessenter. Vår kommunikasjon skal skape tydelighet og engasjement, og vise hvordan Telenor bidrar til å hjelpe kunder og samfunnet for øvrig til å utnytte de positive mulighetene ny teknologi, internett og telekommunikasjon gir. Vi søker nå en drivende kommunikatør som evner å finne og fortelle de gode historiene i våre interne og eksterne kanaler. Du skal være med å styrke vår leder- og strategikommunikasjon og gi gode råd til våre ledere. Du er en dyktig innholdsprodusent og i stand til å lære bort det du kan. Du har med suksess brukt digitale kanaler til å kommunisere til målgrupper internt og/eller eksternt.
Publisert: 17.02.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Heltid
Ref. nr: 3694030084
 
Arbeidssted: Akershus,Oslo

Spørsmål til stillingen?

Ole Jan Rimstad, Rådgiver i Prime People
99 59 30 14

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.