NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Nettrafikk ble etablert i 2012, og er en komplett leverandør av digitale tjenester på nett. Vår hovedeier er Mood Communications AS. Hos oss møter kundene en gjeng med entusiastiske spesialister som liker å utvikle muligheter og løsninger i tråd med kundenes langsiktige og strategiske mål, basert på kvalifisert innsikt. Vi leverer tjenester innen SEO, Performance marketing, sosiale medier, analyse og rådgivning. Utviklermiljøene sitter i Serbia og Polen.

Leder Performance-avdelingen

Trigges du av å kunne jobbe med Performance Marketing og bestemme din videreutvikling? Har du i tillegg de lederegenskapene som inspirerer de øvrige 3 Performance-spesialistene hos oss til å lykkes like bra som deg selv? 


Da er du kanskje den vi leter etter som leder av vår Performance-avdeling?


Hos oss får du stor påvirkningskraft og innflytelse på din arbeidshverdag, som tung rådgiver vil du få ansvar for et fåtall av våre kunder, bl.a. Peppes Pizza, Godtlevert og OneCall. I vårt selskap er det flat struktur og usedvanlig stor takhøyde, både innad og utad. Vårt Performance-team jobber tett med rådgiverne i Mood Communication, som gjør at du har stor påvirkningskraft i markedsmiksen og strategien som gjennomføres med våre kunder.


Våre ambisjoner er at vi skal bli(er?) det beste fagmiljøet i Norge innen SØK. Denne ambisjonen må du matche!


Interessert? Søk nå!


Noe du lurer på?
Ta kontakt med vår samarbeidspartner, Prime People HR Solutions AS,
v/Jan Karlsen, tel 918 95 680 eller Gunnar A. Swensen, tel 909 82 516
Publisert: 10.02.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 42509
 
Arbeidssted: Grünerløkka

Spørsmål til stillingen?

Gunnar A. Swensen, Rådgiver
+4790982516

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.