NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Atea har samlet IT-bransjens mest dedikerte hjerter og raskeste hoder for å bygge Norge med IT. Vi tar ansvar, og står på for å gjøre Atea til «The Place to Be» for våre ansatte, kunder og leverandører. Vi er spesialister som vet hva som kreves for å skape konkurransekraft. Vi vet hvordan IT kan bidra til å forbedre læringen i skolen, og hvordan lokale virksomheter kan vokse med IT. Som spesialister er vi med på å skape helse og omsorg i verdensklasse. I nært samarbeid med våre kunder og partnere utvikler vi løsninger som neste generasjon kan være stolte av. Atea er notert på Oslo Børs, finnes i syv land i Norden og Baltikum. I Atea AS er vi 1550 ansatte og har kontorer i 24 byer, hvor hovedkontoret er i Oslo. Atea ASA omsatte i 2016 for 31,2 milliarder kroner og i Atea Norge for 7,8 milliarder kroner.

Markedskonsulent

I samarbeid med Atea søker vi ressurs til kommunikasjonsavdelingen som har evnen til å forfatte fengende budskap. Ønsker du å bli en del av en fremoverlent, dynamisk, spennende og svært kompetent gjeng, så bør du lese videre.

Liker du å vite hva som skjer – før det skjer? Og å være med å få det til å skje? Dette er hverdagen i kommunikasjonsavdelingen i Atea.
Vårt mål er å flytte grenser for hva vi kan få til med kommunikasjon, hver dag.

I kommunikasjonsavdelingen boltrer vi oss med et stort spenn av oppgaver. Fra endringsprosesser og strategiplaner, til kampanjer og en-til-en-rådgivning. Målet? Å hjelpe ledere og hele Atea til å gå i samme retning og med felles mål for øyet. Fra velferdsteknologi, IT-sikkerhet og skoledigitalisering: vi vet at det ikke handler om hva slags teknologi vi bruker for å endre fremtiden, men hvordan den brukes.
 

Markedskonsulent (Omnichannel Campaign ressurs)

Litt om stillingen:

 • Utvikle kommersielle kampanjer og større posisjoneringskampanjer
 • Tilrettelegge for en sømløs kundereise på tvers av kanalene
 • Sikre intern forankring og engasjement for hver kampanje

Vi trenger deg som:

 • Er rå på relasjonsbygging og gjennomslag
 • Ser muligheter og løsninger i endringer
 • Ser det store bildet for forretningen, og forenkler det komplekse
 • Holder hodet kaldt når det koker 
 • Jobber systematisk, men ikke er redd for å ta ting på sparket
 • Kan vise til relevant erfaring
 • Kjennskap til performance marketing
 • GA / FBM / SEO / SEM / PPC / KPI / omnichannel er begreper du kjenner godt

Vi tilbyr:

 • Et friskt og sosialt miljø
 • Fleksibel og variert arbeidshverdag
 • Aktivt bedriftsidrettsla

En jobb i Norges største teknologiselskap byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vår visjon «The Place to Be» er retningsgivende for oss i Atea på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med visjonen vår; teknologi skaper samfunnsendring, kan du passe godt inn hos oss.

Synes du dette virker spennende?

Ta kontakt med vår samarbeidspartner på rekruttering, Prime People HR Solutions, v/Jens-Petter Arntzen tlf. 908 27 335.


 

Publisert: 10.02.2018
Deadline: 28.01.2018
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 45505
 
Arbeidssted:

Spørsmål til stillingen?

Jens-Petter Arntzen, Rådgiver
+4790827335

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.