NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Atea har samlet IT-bransjens mest dedikerte hjerter og raskeste hoder for å bygge Norge med IT. Vi tar ansvar, og står på for å gjøre Atea til «The Place to Be» for våre ansatte, kunder og leverandører. Vi er spesialister som vet hva som kreves for å skape konkurransekraft. Vi vet hvordan IT kan bidra til å forbedre læringen i skolen, og hvordan lokale virksomheter kan vokse med IT. Som spesialister er vi med på å skape helse og omsorg i verdensklasse. I nært samarbeid med våre kunder og partnere utvikler vi løsninger som neste generasjon kan være stolte av. Atea er notert på Oslo Børs, finnes i syv land i Norden og Baltikum. I Atea AS er vi 1550 ansatte og har kontorer i 24 byer, hvor hovedkontoret er i Oslo. Atea ASA omsatte i 2016 for 31,2 milliarder kroner og i Atea Norge for 7,8 milliarder kroner.

Partner Sales – Microsoft

Atea er i dag blant en av Microsofts 10 største partner globalt. Vi ønsker å forsterke denne posisjonen ved å utvide vårt Partnerteam – Microsoft. Vi ser en økende etterspørsel etter Microsoft sine produkter. Partnerteamet skal fungere som en ressurs med fokus på "Business Productivity and Modern Selling". Teamet skal jobbe tett med Microsoft og resten av organisasjonen hos Atea, på tvers av alle 4 regioner.Teamet har en meget sentral posisjon og vil jobbe på tvers av organisasjonen i Atea, som består av ulike faggrupper (løsningsselgere/konsulenter) og kundeansvarlige (AM). Partneravdelingen består i dag av 14 svært dyktige partneransvarlige som jobber tett i team og individuelt.

Vi søker 2 personer til Microsoft teamet. Oppgavene vil være "Business Productivity lead" og "Modern Selling lead". Vi ser etter svært dyktige personer som skal jobbe i team for å sikre at Microsoft for en sterk posisjon innen sky tjenester og ny teknologi. Vi skal bidra til å styrke Microsofts vekst innen sky-løsninger, mobile plattformer i tillegg til tradisjonell produkter og tjenester. Hjelpe kundene med å tilpasse seg digitalt for å optimalisere deres forretningsresultater.
Stillingen rapporterer til Partner Manager, Chris Ashby

Vi søker 2 personer:

"Business Productivty lead" skal fokusere på å bygge Microsoft-tjenester relatert til produkter, bundles, IP, som skaper merverdi for kunden. Tjenestene vil dreie seg om Microsoft 365 og Azure. Du har erfaring med å jobbe med løsninger og forretningsutvikling.

"Modern Selling lead" vil ha ansvar for å drive salg i våre 4 regioner med produkter som er bygget rundt Microsoft 365 og Azure. Du må ha erfaring med løsnings salg. Utarbeide mål og planer i samarbeid med Microsoft.

Felles for begge stillingene:

 • Jobbe med Partner-teamet på alle våre fokusområder
 • Teamet skal bli de viktigste samarbeidspartner i Norge for Microsoft
 • Solid kunnskap og forståelse av konseptene som Microsoft tilbyr, med fokus på å skape vekst for Azure og Microsoft 365
 • Omfattende kontakt med Ateas fire regioner. Være en sterk bidragsytere og pådriver i utarbeidelse av strategi, markedsplaner, og analyser for at regionene skal lykkes med salg av Microsoft produkter
 • Noe reisevirksomehet i og utenfor Norge må påregnes

Vi trenger deg som:

 • Har utdannelse på høyskolenivå (IT, økonomi osv)
 • Har erfaring med løsningsorientert salg
 • Er kundeorientert og evner å sette seg inn i kundenes utfordringer, samt se trender i dagens marked og formidle dette
 • Er kreativ, forretningsorientert, strukturert og erfaring med å jobbe i team (teamplayer)
 • Solid kjennskap til Microsoft sine tjenester og produkter, har 5 års erfaring med salg innen IT produkter/tjenseter 
 • Er god relasjonsbygger med gjennomføringskraft
 • Skriver og snakker norsk og engelsk
Vi tilbyr:
 • Et inspirerende og sosialt miljø
 • Fleksibel og variert arbeidsdag
 • Aktivt bedriftsidrettslag

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vår visjon «The Place to Be» er retningsgivende for oss i Atea på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med visjonen vår; teknologi skaper samfunnsendring, kan du passe godt inn hos oss.

Synes du dette virker spennende, send oss en søknad og eller ta kontakt med vår samarbeidspartner på rekruttering, Prime People HR Solutions, v/Jens-Petter Arntzen tlf. 908 27 335.

 
 
Publisert: 31.08.2018
Deadline: snarest
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 56196
 
Arbeidssted:

Spørsmål til stillingen?

Jens Petter Arntzen, Rådgiver
+4790827335

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.