NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Lothe Solutions er en totalentreprenør med lokal forankring og klare mål for fremtiden. Vi har tydelig fokus på enkelhet og størst mulig verdiskapning. Vi tilbyr totalrådgivning knyttet til byggeprosess, drift, investering og finansiering, sammen med lavere kostnad og best mulig løsning gjør vi kundens prosjekter realiserbare.

Vår spesialitet er totalentreprise på næringsbygg og kombibygg med bruk av betongelementer, samt totalentreprise på rehabilitering av næringsbygg.

Vår visjon, misjon og verdier finner du i Vikinglovene: §1 ”Vær modig og aggressiv”, §2 ”Vær forberedt”, §3 ”Vær en god kjøpmann”, §4 ”Hold orden i leiren”. Dette er slik vi jobber i praksis!


Se www.lothe-solutions.no for mer informasjon om selskapet

Prosjekt- og byggeleder

Prosjekt- og byggeleder vil være selskapets byggtekniske ressurs og skal sørge for prosjektutvikling, prosjektering og prosjektgjennomføring, samt operativ byggeledelse. Personen vi søker er byggingeniør med solid erfaring fra prosjektering og gjennomføring av byggeprosjekter, har god teknisk forståelse og gode kommunikasjonsevner. Du er initiativrik og trives i et lite og dynamisk miljø hvor beslutningsprosessene er korte. Stillingen rapporterer til daglig leder.
Publisert: 19.03.2018
Deadline: 18.03.2018
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 3715638491
 
Arbeidssted: Rogaland

Spørsmål til stillingen?

Tron Gjedrem, Rådgiver
(+47) 95 19 40 10

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.