NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

JÆRENTREPRENØR er en totalentreprenør med 85 ansatte og hovedkontor på Varhaug. Vi forventer en omsetning på omkring 600 millioner i 2018. Vår posisjon bygger på tillit, soliditet og lokal forankring.

Vi påtar oss alle typer entrepriser innen kontorbygg, skolebygg, lagerbygg og boligblokker. Betongdelen av anbudene utføres i egen regi. Vårt mål er å være en stødig samarbeidspartner som gjør det enkelt for kundene – på en super måte.

Prosjektleder

Jærentreprenør opplever stor pågang i markedet, og søker derfor en erfaren prosjektleder som vil ha ansvar for prosjektgjennomføring av små og store prosjekter. Stillingen innebærer ansvar for økonomistyring, fremdrift og ledelse av personell i prosjektene, samt oppfølging av kunde gjennom hele prosjektfasen. Jærentreprenør har et sterkt fokus på ledelse som fag, og søker deg som motiveres av å lede andre mennesker, og som har bred ledererfaring. Har du i tillegg engasjement, gjennomføringskraft og sterke kommunikasjonsevner, ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg. Arbeidssted for prosjektleder vil i hovedsak være på våre prosjekter i Stavanger/Sandnes.
Publisert: 23.04.2018
Deadline: Snarest
 
Stillingstype: Heltid
Ref. nr: 3769091402
 
Arbeidssted: Rogaland

Spørsmål til stillingen?

Tron Gjedrem, Rådgiver
(+47) 95 19 40 10

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.