NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

ProsessPilotene er et konsulentselskap med kunnskapsrike og lettbente medarbeidere. Medarbeiderne har høy kompetanse både på teknologi og anvendelse av teknologi. ProsessPilotene er dedikert arbeid med etablering, optimalisering og automatisering av arbeidsprosesser relatert til salg, markedsføring og kundebehandling med bruk av Microsoft Dynamics CRM. ProsessPilotene har som mål å bli Norges største fagmiljø innenfor Microsoft Dynamics CRM. Vårt selskap vokser raskt og vi trenger flere kompetente medarbeidere med genuin interesse for CRM-prosesser og CRM-løsninger. ProsessPilotene jobber med noen av Norges mest anerkjente merkevarer og kunder, og bygger omdømme på bakgrunn av kvalitet i alle leveranser. Prosesspilotene ble kåret av Microsoft som «CRM online partner of the year» i 2015.

Senior konsulent – CRM utvikling

 

 Arbeidsoppgaver 

Som Senior Konsulent i ProsessPilotene får du ansvar for leveranse av  avanserte løsninger til våre strategiske kunder. Arbeidet utføres i nært samarbeid med kundens organisasjon og våre andre ansatte. Senior konsulenter deltar i behovskartlegging og har ansvar for design og utvikling av løsningene herunder arkitektur, konfigurasjon,  programmering og systemintegrasjon. Som Senior Konsulent vil du få en sentral rolle i ProsessPilotenes vekst og videreutvikling. 


Kvalifikasjoner

Høyere teknisk utdannelse. Solid kunnskap og erfaring innenfor systemutvikling og arkitektur på Microsoft plattform.  Solid kunnskap og erfaring fra arbeid med CRM-prosesser og CRM-systemer fortrinnsvis Dynamics CRM.


Personlige egenskaper 

Evne til å tenke helhetlig og jobbe strukturert og målrettet med ambisiøse kunder. Serviceinnstilt med utpregede samarbeids- og kommunikasjonsevner. Evne til å arbeide både selvstendig og i team. Evne til å holde i lange prosesser og bygge gode relasjoner. Konsulentgener og selvgående. Andre nøkkelord om deg selv: initiativrik, ansvarsfull, innovativ, analytisk, målrettet og resultatorientert. 


Vi tilbyr

Utfordrende arbeidsoppgaver sammen med hyggelig kollegaer i en hektisk og morsom hverdag. Konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidsdag, mulighet for medeierskap. Gode personlige og faglige utviklings- muligheter. Mulighet til å være med på å forme og utvikle selskapets profil videre fremover.

For mer informasjon, kontakt Jens-Petter Arntzen (908 27 335) jpa@primepeople.no

Publisert: 10.02.2018
Deadline: snarest
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 14238
 
Arbeidssted: Asker

Spørsmål til stillingen?

Jens Petter Arntzen, Rådgiver
90827335

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.