NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.

Finansinstitusjonen GIEK fremmer norsk eksport ved å stille statlige garantier til banker, eksportører og internasjonale kjøpere. Garantiene styrker bedriftenes konkurransekraft og bidrar til sysselsetting og verdiskaping i Norge. I 2017 forvaltet GIEK 91 milliarder kroner i portefølje og utstedte 12 milliarder kroner i nye garantier. Vi er 95 spisskompetente medarbeidere med kontor på Aker Brygge i Oslo. GIEK.no I våre stillingsannonser henvender vi oss både til ansatte i privat- og offentlig sektor.

Teamleder for låne- og garantiadministrasjonen

Har du erfaring fra cash management og låneadministrasjon i bank?

Til nyopprettet stilling i GIEK søker vi deg som kan utvikle, drive og følge opp vårt arbeid med låne- og garantiadministrasjon. Som teamleder har du fag- og koordineringsansvar for en gruppe erfarne medarbeidere og du deltar operativt i utførelsen av oppgavene på området.

Stillingen rapporterer til økonomisjefen og har utstrakt kontakt med GIEKs saksbehandlere og eksterne samarbeidspartnere, som f.eks. banker, andre garantister og Eksportkreditt.

Den vi søker har solid erfaring fra cash management og låneadministrasjon i bankvirksomhet og bør ha god regnskapsforståelse og digitalkompetanse. 

 

Ansvar og oppgaver

 • Daglig drift av låne- og garantiadministrasjonen
 • Fordele og koordinere oppgaver innen teamets ansvarsområder
 • Utforme og dokumentere effektive rutiner og arbeidsprosesser
 • Bidra i forbedringsarbeid og digitalisering


Kvalifikasjoner og egenskaper

 • Utdanning på minst bachelornivå innen økonomi/finans. 
 • Solid erfaring fra cash management og låneadministrasjon i bankvirksomhet
 • God regnskaps- og IT-forståelse
 • Gode kommunikasjons- og formidlingsevner
 • Strategisk innsikt og forretningsforståelse
 • Handlekraft og gjennomføringsevne  
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig


Vi tilbyr

GIEK vant HR Norges Kompetansepris for 2018. Her vil du møte spennende utfordringer i en kompetansebedrift med god kjennskap til norsk eksport og internasjonal handel. Vi har et godt arbeidsmiljø, og du får gode muligheter for oppdatering og utvikling hos oss. Vi holder til i attraktive lokaler på Aker Brygge i Oslo sentrum. 

Lønn etter avtale iht. Statens lønnsregulativ.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli gjort offentlig, selv om søker ber om ikke å bli oppført på søkerliste jamfør Offentleglova §25. Det vil i så fall bli opplyst om. 

Om ønskelig kan innledende kontakt med vår rådgiver være konfidensiell, også overfor GIEK. Spørsmål om stillingen kan rettes til økonomisjef Trude Sølvberg, 991 04 767, eller rådgiver Ole Jan Rimstad i Prime People HR Solutions, 995 93 014. 

Søknadsfrist: 13. januar.

Publisert: 14.01.2019
Deadline: 13.01.2019
 
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 79584
 
Arbeidssted: Oslo - Aker Brygge

Spørsmål til stillingen?

Ole Jan Rimstad, Partner
99593014

NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt. Se seksjonen ledige stillinger for aktive stilingsutlysninger.