ProsessPilotene er et konsulentselskap med kunnskapsrike og lettbente medarbeidere. Medarbeiderne har høy kompetanse både på teknologi og anvendelse av teknologi. ProsessPilotene er dedikert arbeid med etablering, optimalisering og automatisering av arbeidsprosesser relatert til salg, markedsføring og kundebehandling med bruk av Microsoft Dynamics CRM. ProsessPilotene er Norges største fagmiljø innenfor Microsoft Dynamics CRM. Vårt selskap vokser og vi trenger flere kompetente medarbeidere med genuin interesse for CRM-prosesser og CRM-løsninger. ProsessPilotene jobber med noen av Norges mest anerkjente merkevarer og kunder, og bygger omdømme på bakgrunn av kvalitet i alle leveranser. ProsessPilotene holder til i sentrale lokaler i Asker (Asker stasjon), med avdelingskontorer i Hamar og Moss.

CRM entusiaster

VI TRENGER DEG SOM ER NYSGJERRIG, HAR HØY IQ OG EQ

ProsessPilotene optimaliserer prosesser for salg, markedsføring og kundebehandling - for å skape vekst hos våre kunder. Nå forsterker vi et allerede kraftfullt ekspertmiljø innen Dynamics CRM fra Microsoft, og søker etter flere kolleger i Hamar, Moss og Asker.

VI SKAL VOKSE - FORT

Prosesspilotene vokser raskt og er i dag Norges største ekspertsenter på Microsoft Dynamics CRM med over 30 konsulenter. Målet for de neste 2 årene er å bli mer enn 50 dyktige CRM-konsulenter med et komplett kompetanse- og produkttilbud, med god leveranseevne for både spennende og krevende kunder i det norske markedet.

For å nå dette målet søker vi nå etter:

  • CRM-utviklere: Personer som lever i Visual Studio og skriver C#- og JS-kode
  • CRM-konsulenter: Personer som kan tilpasse Dynamics CRM, SharePoint, Click Dimensions, Microsoft Dynamics Marketing, Social Engagement - blant annet...
  • Account Manager: CRM-rådgiver som kan ivareta våre kunders interesser og ProsessPilotenes ettermarked innen salg
  • Prosjektledere: Erfarne prosjektledere med CRM-kompetanse

 

KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER

Vi søker deg som har master- eller bachelorgrad, samt solid kunnskap og erfaring innen CRM-prosesser og/eller systemutvikling, gjerne som konsulent. Du har god forretningsforståelse og helst også erfaring som rådgiver eller systemarkitekt. Erfaring med ett eller flere CRM-system er ønskelig, men du behøver ikke å ha jobbet med Dynamics CRM - vi lærer deg det du må kunne for å komme i gang. Om du er nysgjerrig, har høy IQ og EQ, så er vi allerede svært interessert i å snakke med deg.

ProsessPilotene rekrutterer også unge talenter som går gjennom vårt eget opplæringstilbud. Nyutdannede med høyere utdannelse og interesse for våre fagfelt bes derfor også søke.  

 

MELD DIN INTERESSE I DAG

Er du interessert i å bli neste ProsessPilot i Norges sterkeste CRM-miljø?
Ta kontakt med vår rådgiver i PrimePeople Jens-Petter Arntzen på tlf 908 27 335 eller jpa@primepeople.no

Publisert: 16.11.2018
Søknadsfrist: Snarest
 
Stillingstype: Fast
Antall stillinger: 15
Ref. nr: 76656
 
Arbeidssted: Skysstasjonen 11 A
1383 Asker

Spørsmål til stillingen?

Jens Petter Arntzen, Rådgiver
+47 908 27 335