ProsessPilotene er et konsulentselskap med kunnskapsrike og lettbente medarbeidere. Medarbeiderne har høy kompetanse både på teknologi og anvendelse av teknologi. ProsessPilotene er dedikert arbeid med etablering, optimalisering og automatisering av arbeidsprosesser relatert til salg, markedsføring og kundebehandling med bruk av Microsoft Dynamics CRM. ProsessPilotene har som mål å bli Norges største fagmiljø innenfor Microsoft Dynamics CRM. Vårt selskap vokser og vi trenger flere kompetente medarbeidere med genuin interesse for CRM-prosesser og CRM-løsninger. ProsessPilotene jobber med noen av Norges mest anerkjente merkevarer og kunder, og bygger omdømme på bakgrunn av kvalitet i alle leveranser. ProsessPilotene holder til i sentrale lokaler i Asker (Asker stasjon), filialer i Moss og Hamar.

CRM-RÅDGIVER/SALG

Salg/Rådgivning: Dynamics 365 (CRM)

Arbeidsoppgaver 

Som CRM-rådgivende selger i ProsessPilotene har du ansvar for våre strategiske kunder, å drive aktivt rådgivende salg overfor nye kunder. Du vil få overordnet og operativt ansvar for at ProsessPilotene gir kunden best mulig verdi for sine investeringer, og bruk av CRM som et nyttig verktøy til bearbeiding av markedet (salgsprosessen). Arbeidet utføres i nært samarbeid med kundens organisasjon og våre andre ansatte. CRM-rådgiveren forvalter leveranser og prosjekter, og deltar i tilpasning, konfigurasjon og utvikling av Dynamics CRM. Du vil få en sentral rolle i ProsessPilotenes vekst og videreutvikling. 

Kvalifikasjoner

Høyere utdannelse. Solid kunnskap og erfaring fra arbeid med CRM-prosesser og CRM-systemer. God forretningsforståelse og gjerne erfaring som rådgiver. Erfaring med CRM-system påkrevd, men ikke krav om Dynamics CRM kompetanse. 

Personlige egenskaper 

Har erfaring fra salg av IT-systemer og er genuint opptatt av teknologiske muligheter som CRM system kan gi organisasjonen av merverdi. Evner å tenke helhetlig, og jobbe strukturert og målrettet med ambisiøse kunder. Serviceinnstilt med utpregede samarbeids- og kommunikasjonsevner, og trives med teamarbeid. Konsulentgen og selvgående. Andre nøkkelord om deg selv: initiativrik, ansvarsfull, innovativ, analytisk, målrettet og resultatorientert. 

Vi tilbyr

Utfordrende arbeidsoppgaver sammen med hyggelige kollegaer i en hektisk og morsom hverdag. Konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidsdag, mulighet for medeierskap. Gode personlige og faglige utviklings muligheter. Mulighet til å være med på å forme og utvikle selskapets profil videre fremover.

For mer informasjon, kontakt Prime People HR Solutions v/ Rådgiver Jens-Petter Arntzen tlf 908 27 335

Publisert: 07.09.2018
Søknadsfrist: 30.09.2018
 
Stillingstype: Fast
Antall stillinger: 1
Ref. nr: 68111
 
Arbeidssted: Skysstasjonen 11 A
1383 Asker

Spørsmål til stillingen?

Jens Petter Arntzen, Rådgiver
+47 908 27 335