MONIER er en ledende leverandør av komplette skråtak i Norden og Baltikum.

Med et bredt utvalg av komplette tak, inkludert takstein, spesialstein og tilbehør har Monier alt det som skal til for å gjøre taket funksjonelt og estetisk. Monier har rundt 300 ansatte i Norden og Baltikum og hadde i 2015 en omsetning på 101 millioner Euro. Blant våre mest kjente produkter er Zanda betongtakstein og KDN tegltakstein. Monier Norden & Baltikum er en del av Braas Monier-konsernet. Totalt har selskapet 120 fabrikker og aktiviteter i 36 land. Monier er en verdensledende produsent av takstein, taktilbehør og skorsteiner.
I 2015 hadde Braas Monier Building Group 7.911 ansatte og et salg på over 1,257 milliarder Euro. I Norge har vi ca. 65 ansatte inklusiv produksjon. Hovedkontoret ligger i Asker, og fabrikken som produserer betongtakstein er lokalisert i Årdal i Ryfylke. 

Les mer på www.monier.no

Fabrikksjef Årdal

Som leder for vår fabrikk i Årdal i Ryfylke har du et overordnet ansvar for å lede produksjon og lager, inklusiv personalansvar for 34 dyktige medarbeidere. Som fabrikksjef hos oss vil dine prestasjoner bli målt etter våre KPI'er som i hovedssak omhandler effektivitet, produktivitet, energiforbruk, kvalitet, samt variable og faste kostnader. Det forventes at du som leder har fokus på optimalisering og produksjonseffektivitet. KPI'ene er de samme for alle selskapets fabrikker. Hos Monier vet vi at en profesjonell drift er nøkkelen til suksess, og prestasjoner i toppklassen er vårt mål! Du forstår hva som skaper bunnlinjen og analyserer kontinuerlig fabrikkens nøkkeltall med tanke på optimalisering og forbedring. Som fabrikkens øverste leder er du en tydelig kommunikator, går forann som et godt eksempel, og bruker ditt moralske kompass til å lede andre. Du er fleksibel, pålitelig og en dyktig motivator. Dine medarbeidere vet hva de kan forvente av deg, og du vet hva du kan forvente fra dem. Du er besluttsom, men invollverer gjerne andre på veien dit. Du motiveres av å skape resultater og trives med å lede og utvikle menneskene rundt deg. Du er systematisk, respekterer tidsfrister og forholder deg til dine overordnede på en proaktiv og profesjonell måte. Du har stor arbeidskapasitet, men er ikke fremmed for å delegere oppgaver og ansvar til dem rundt deg. Vi ser helst at du har erfaring fra i en tilsvarende rolle i en produksjonsbedrift eller produksjonsenhet, men forventer at du har minimum 5 års erfaring med ledelse. Arbeidsspråket i konsernet er engelsk og det er derfor viktig at du behersker både engelsk og norsk, skriftlig og muntlig. Teknisk utdannelse på høyskolenivå samt erfaring med LEAN vil være en fordel. Fabrikksjef er del av ledergruppen i Norge, samt deltager av vårt regionale nettverk for fabrikksjefer i Norden og Baltikum.

Publisert: 01.03.2017
Søknadsfrist: Snarest
 
Stillingsbrøk: 100%
Stillingstype: Heltid
Antall stillinger: 1
Ref. nr: 3357571916
 
Arbeidssted: Svadbergvegen 41
4137 Årdal i Ryfylke

Spørsmål til stillingen?

Tron Gjedrem, Rådgiver
(+47) 95 19 40 10

Birgit H. H. Malmin, Researcher
(+47) 93 64 99 67