Prime People HR Solutions har gjort seg bemerket ved å levere kvalitetsbevisst rekruttering til både faste og midlertidige stillinger.Vi sier at ”dyktighet gir vekst”. Fordi vi er overbevist om at når vi og våre kandidater er dyktige er dette et viktig bidrag for at våre kunder skal oppnå vekst og økt konkurransekraft. 
Følg oss gjerne på Facebook og LinkedIn, eller les mer på primepeople.no.

Regnskapssjef

Prime People HR Solutions jobber kontinuerlig med tyngre stillinger innenfor økonomi og regnskap. Vi som jobber med stillingene intern i Prime People har høyere økonomisk utdannelse og operativ erfaring innen fagområdet, i tillegg til mange års erfaring innen rekrutteringsfaget. Prime People bemanner både til midlertidige engasjementer og faste stillinger. Våre kunder spenner fra mindre selskaper til store internasjonale konsern.

Publisert: 10.01.2018
Søknadsfrist: 01.01.1970
 
Stillingstype: Engasjement
Ref. nr: 3675923323
 
Arbeidssted: Øvre Slottsgt. 11
0157 Oslo

Spørsmål til stillingen?

Elisabeth Siger-Nielsen, Avdelingsleder / Rådgiver konsulentutleie
(+47) 48 04 46 32

Arbeidsoppgaver

  • Eksempler på oppgaver er: ansvaret for rapportering av riktige regnskapstall, herunder kvalitetssikring av måneds-, kvartals-, årsrapportering, skatt og avgifter. Konsolidering og avstemmingsarbeid. Videreutvikling og effektivisering av prosesser og rutiner. Personal/fagansvar.

Kvalifikasjoner

  • Du har minimum 5 års operativ, og selvstendig, erfaring innenfor regnskap. Du har videre en grunnleggende og god forståelse for faget. Du kan vise til gode resultater og har høyere økonomisk utdannelse på bachelor- eller masternivå. Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse. Grunnleggende gode IT kunnskaper er en selvfølge og du kommuniserer godt skriftlig og muntlig på norsk (og ofte på engelsk).

Utdanningsnivå

  • Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad

Utdanningsretning

  • Økonomi / Regnskap

Egenskaper

  • Du er strukturert, nøyaktig og opptatt av kvalitet. Videre er du ansvarsbevisst, løsningsorientert og tar tak der du ser muligheter til forbedringer. Du er god til å planlegge og trår til ekstra når det trengs. Du er god til å motivere dine medarbeider og til å få det beste ut av dem.

Vi tilbyr

  • Prime People er opptatt av å ivareta sin konsulenter på en svært god måte. Du vil bli møtt av våre erfarne rådgivere som gjennom en kvalitativ god prosess ikke bare vurdere ditt kandidatur, men som også bidrar til at du kan få spennende karrieremessige muligheter og utvikling hos kunder i vårt nettverk.

Reiseaktivitet

Ingen reiseaktivitet