Om rekruttering, mennesker og konkurransekraft

Vekst-web

Vår misjon er å tiltrekke oss dyktige mennesker for å koble deres kompetanse med behovet i våre kunders organisasjon. Denne koblingen skal gi konkurransekraft og være til beste for både kandidaten og arbeidsgiveren.

Spesialister

Som eksperter på rekruttering, utleie og HRM-rådgivning arbeider vi for å være en strategisk rekrutteringspartner som tenker helhetlig fra et forretningsmessig perspektiv.

Vi har erfaring med å rekruttere til et bredt spekter av bransjer, segmenter og fagområder. Stillingene vi jobber med omfatter flere nivåer – alt fra toppledere til dyktige konsulenter. Vi er særlig gode på rekruttering av fagspesialister og ledere.

Les mer om våre rådgiveres bakgrunn her.

Kvalitet

Selskapet ble etablert i 2010 av tre gründere med flere tiårs erfaring fra rekruttering og HR-ledelse på et høyt nivå: Knut Hauge, Ole Jan Rimstad og Frode Pettersen.

De har bygd selskapet ved å ansette noen av bransjens dyktigste rådgivere. Fra første dag har fokus på kvalitet vært grunnlaget for virksomheten, sammen med høy servicegrad overfor kandidater og kunder.

Helhetsperspektiv

Det å kunne tilby kundene både rekrutterings- og utleietjenester har vært viktig for å møte de skiftene behovene i markedet. Et midlertidig behov må løses på en annen måte enn et permanent behov. Det tar vi konsekvensene av, og tilbyr begge disse tjenestene med et helhetsperspektiv, under samme tak.

Vi dekker følgende områder:

– Økonomi, regnskap og finans

– HR og personal

– Marked og salg

– Engineering og prosjektledelse

– Logistikk og innkjøp

– Innovasjon og teknologi/IT

I dag er Prime People et av landets største rekrutteringsselskaper og har etablert kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Larvik.

Våre tjenester

  • Rekruttering: search, utvelgelse og vurdering av finalekandidater
  • Utleie av konsulenter
  • Rådgivning innen Human Resources Management

Våre verdier

  • Personlige: Vi er ekte, oppriktige og ærlige i alt vi gjør
  • Rause: Vi er inkluderende og deler vår kunnskap med glede
  • Modige: Vi utfordrer for å bidra til bedre løsninger og positiv endring

Les mer om våre verdier her.