Personvern

Vi i Prime People HR Solutions har taushetsplikt, og vil behandle dine personopplysninger etter personopplysningsloven med gjeldende forskrifter og selskapets personvernregler.

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer eller en vurdering. Du har selv rett til å bestemme over egne personopplysninger.

I løpet av mai 2018 trer ny personopplysningslov i kraft, kalt GDPR (General Data Protection Regulation). Den nye loven er i stor grad en videreføring i eksisterende regelverk, men kravet til behandling av personopplysninger er skjerpet. I tillegg er individets rettigheter styrket. Prime People HR Solutions vil behandle alle personopplysninger i henhold til den nye loven.

For å oppfylle forpliktelser vi som selskap har påtatt oss for gjennomføring av oppdrag og tjenesteavtaler, samt administrasjon og fakturering oppbevarer vi kontaktopplysninger som navn, epostadresse og telefonnummer.

Som kandidat hos Prime People HR Solutions skal du alltid være trygg på at dine personopplysninger blir håndtert med den avtalte fortrolighet og i samsvar med gjeldende lovverk. Kandidater vil ha tilgang til en fullstendig personvernserklæring ved pålogging/registrering i vår søkerportal.

Vi vil slette eller anonymisere registrerte personopplysninger når formålet med den enkelte behandling av oppfylt, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lovgivningen. Innenfor de begrensninger som er fastsatt i personopplysningsloven kan man kreve å få rettet eller slettet mangelfulle og unødvendige personopplysninger.

For spørsmål knyttet til personvern hos oss kan personvernombud kontaktes på post@primepeople.no.

Cookies/informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen eller mobilenheten når du besøker nettstedet. Det gjør det mulig for nettstedet å huske dine handlinger og preferanser (som innlogging, språk, skriftstørrelse og andre skjerminnstillinger) over en periode, slik at du ikke trenger å gjøre alt på nytt når du kommer tilbake til nettstedet eller blar fra en side til en annen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å samle statistikk om hva brukerne gjør på nettstedet, slik at vi kan optimalisere innholdet vårt for å gjøre området mer brukervennlig.

Ved å bruke nettstedet og godta betingelsene, aksepterer du bruk av informasjonskapsler i henhold til det som blir opplyst på denne siden.

Google Analytics

Vi samler inn statistikk om hvordan nettstedet vårt brukes slik at vi kan gjøre det enda bedre. Google Analytics kan angi følgende informasjonskapsler:

  • _ga
  • _gat
  • __utma
  • __utmt
  • __utmb
  • __utmc
  • __utmz
  • __utmv
  • __utmx
  • __utmxx
  • _gaexp

Informasjonskapslene brukes ikke til å identifisere deg personlig. Informasjonskapslene brukes ikke til annet enn det som er beskrevet her.

Du kan styre og/eller slette informasjonskapsler som du ønsker – for detaljer, se aboutcookies.org. Du kan slette alle informasjonskapsler som allerede finnes på datamaskinen, og du kan stille inn de fleste nettlesere for å hindre at de blir plassert. Hvis du gjør dette, kan du imidlertid bli nødt til å justere noen innstillinger manuelt hver gang du besøker et nettsted samt at noen tjenester og funksjoner kanskje ikke vil fungere.