Engineering

– Engineering skaper løsninger som verden trenger!

Trygg ingeniør på arbeidsplass

Prime People leverer spesialister innen ingeniørfag og prosjektadministrative oppgaver.

Teknisk kompetanse når behovet er der

Prime People leverer spesialister til leie innen ingeniørfag og prosjektadministrative disipliner. Vi bistår innen alle faser av prosjekter. Vår erfaring fra rekruttering og utleie innen tekniske fag er bred, og derfor sikres forståelsen for behov og hvordan prosjekter fungerer.  Når våre konsulenter er i oppdrag hos kunder følges de tett opp av Prime People. De har alltid tilgang til både faglig, praktisk og personlig støtte gjennom hele oppdragsperioden.

Vi leverer innen følgende områder:

  • Bygg og anlegg
  • Olje og gass
  • Maritimt
  • Fornybar energi
  • Industri

Rett person til oppdraget

Våre konsulenter og interimledere gjennomgår en kvalitetssikring som tilsvarer prosessene Prime benytter ved rekruttering til faste stillinger. I tillegg fokuserer vi på hvilke mål du som oppdragsgiver har for prosjektet eller oppdraget.

For å finne de riktige konsulentene jobber vi systematisk med både egne og andre kompetansenettverk. Vi annonserer jevnlig i relevante bransjemedier for å attrahere de kandidatene som passer for oppdrag vi påtar oss. Vi får tips om kandidater fra et omfattende informantnettverk, og vi gjennomfører aktive søk i markedet.

Vi har kontinuerlig rullering og utvikling av egne konsulenter i oppdrag, og et tett samarbeid våre kollegaer i Prime Executive.