Prime People sparker fra!

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Midt i usikre tider velger vi å rendyrke og etablere Prime People, vi satser og sparker fra!

Prime People har i mitt hode sett dagens lys for lenge siden. Jeg har lang fartstid i konsulentbransjen, og har erfart og følt på kroppen hvordan man i samarbeid med kunder og oppdragsgivere kan skape optimale organisasjoner. Jeg har kjent på begrensningene som ligger i å måtte gå canasta-gang og å danse organisasjons-salsa i egen organisasjon for å møte kunder og kandidaters forventninger.

Mange ganger har jeg sagt at det må være noe forskrudd med oss som elsker denne bransjen, for det kreves mye av oss – man må ha en god porsjon viljestyrke, gjennomføringskraft og omstillingsevne. I tillegg skal vi ivareta både kandidater og konsulenter med høy integritet. For vi jobber med noe av det viktigste i menneskers liv, en grunnstein for oss alle er jo jobben vår. Og så skal vi bidra til å levere god gevinst til våre kunder, både med effektive, gode løsninger men også med læring og utvikling. 

Jeg har lenge hatt en gründer i magen, samtidig som det å gjøre ting helt alene kan virke skremmende. Det jo veldig mye mer gøy å gjøre ting sammen med andre. I Prime Group har jeg fått gleden av å møte og samarbeide med tidligere kolleger igjen, og helt ubeskjedent – vi er en smeltedigel av beste praksis av både konsulentutleie og fast rekruttering.

Vi beveger oss i et grensesnitt som er spennende, fordi vi lever våre kunders utfordringer. Behovene er så ulike, den eneste fellesnevneren er at behovet oppstår nesten akutt. 

Da er det avgjørende for deg som kunde eller konsulent at du har noen som forstår, kan sette seg inn i ditt perspektiv og situasjon, og kan bistå deg der du er. For de fleste selskaper har endring og omstilling blitt uunngåelig, vi har kunder i begge ender av skalaen. Noen nedbemanner, omstiller, endrer ledelse, struktur, arbeidsmetoder, markeder, innoverer og legger ned. Vi i Prime People vet at uansett hvor du er, enten du er oppdragsgiver eller konsulent, kan vi bistå deg. 

Vi leverer konsulenter og interimledere med kompetanse som beveger og utvikler bedrifter,  som ikke tenker på gullklokka. Bare verdiskapning, helt enkelt.